Toimitustiedot (Y-tunnus pakollinen)

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.mainosherva.fi , ostoskorin kautta. Kaikki internet-tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilaus astuu voimaan vasta, kun kauppasumma on kokonaan maksettu, mikäli asiakkaan kanssa ei ole toisin sovittu.


Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Erikois- ja tilaustuotteiden toimitusehdot sovitaan aina erikseen.

Toimitamme tuotteet tilauksesta 7 – 15 arkipäivän kuluttua suorituksen saapumisesta. Tilaustuotteissa toimitusaika n 2-4 vkoa. Juhlapyhät ja loma-ajat saattavat hidastaa toimitusta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, otamme yhteyden tilaajaan ja sovimme uudesta toimitusajasta.

Toimitukset hoitaa POSTI Express Business Day palvelulla. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisällä alv 24% :

0  -10 kg 20 eur

10-35 kg 30 eur

35-50 kg 40 eur

Yli 50 kg lähetykset laitetaan rahdilla Postismartship rahtihinnaston mukaan. Hinnan saa tiedustelemalla erikseen toimisto@mainosherva.fi

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen toimisto@mainosherva.fi tai puhelimitse numerossa 010-420 4500. Asiakkaan tulee tarkastaa lähetys kuljettajan vielä paikalla ollessa ja tehtävä ns varauma kuljettajalle mikäli lähetyksen pakkaus on rikkoutunut kuljetuksen aikana. Otamme palautuksen vastaan ainoastaan, mikäli asiasta ilmoitettu etukäteen. Mikäli palautus johtuu virheellisestä tilauksesta, veloitetaan tästä aiheutuneet toimituskulut asiakkaalta.