Säännöt ja ehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Mainosherva Oy. Myymme tuotteita yrityksille Suomeen.

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroina, eivätkä ne sisällä arvonlisäveroa.

Pidätämme oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa, hinnoissa, valikoimassa sekä toimitusehdoissa. Emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisin tuote -tai hintatiedoin, mikäli virhe on ilmeinen.

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa verkkopankkimaksuna omilla verkkopankkitunnuksilla.  Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.
Mikäli sinulla ei ole pankkitunnuksia tai et muuten halua käyttää verkkopankkimaksua, voit lähettää tilauksesi meille sähköpostilla toimisto@mainosherva.fi. Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sekä laskun ja toimitamme tuotteet, kun lasku on maksettu.

Outlet tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com